Kommenter!

Tusen takk for alle som legg inn kommentarar på sida vår, det sett me stor pris på. Det er litt vanskelig å få svart på kommentarane då me er undervegs, men fortsett å kommenter, det syns me er kjekt. Akkurat no er me inne på Umbukta fjellstue, og fjellstuevert Heidi ordner og hjelp oss så godt ho kan og meire til. I tillegg er det fuglehundprøve/ konkurranse i området, og alle er kjemenysgjerrig og ønsker oss lykke til mot Nord 🙂  Fjellstuevert Tor Inge har akkurat vært og gått Birken, og var på Lillehammer for øyeblikket. Like fullt har han hjelpt oss mase gjennom mobilen ang rutevalg, lån av kart og sist men ikkje minst lån av hans splitter nye skisko. Sistnevnte pga at skiskoa til Anved held på å miste den bolten/jernstanga som held skoen fast i bindingen (BC-binding), og føre var som me er fant me ut at det kunne være lurt å ha eit ekstra par skisko dersom dei gamle ryk midt oppi høgfjellet. Alfa sko AS blir kontakta så raskt det er arbeidsdag igjen, og me skal vel klare å ordne noko nye sko slik at Tor Inge får skoa sine att til påske. Tusen takk for nok et fantastisk vertskap me er innom på vår veg mot nord, Umbukta fjellstue ligg like ved europaveg 12, så den er veldig tilgjengelig med bil. Anbefales!

Reklamer

5 kommentar

 1. Lykke til videre gutter. Spennende å følge med. Jeg er imponert og stolt over å være din tante Amund :-))

  Klem til dere begge :-))))))))

 2. Lykke til videre! Følger spent med på bloggen.

  Litt praktisk info: pakkene ble sendt på fredag. Jeg videresendte også et brev fra Fjellpulken til samme adresse. Husk derfor også å få med dere brevet når dere kommer til Sulitjelma.

  God tur videre.

  Elisabeth (Hattfjelldal Hotell) 🙂

 3. Det går unn ser jeg – og nå forsvinner dere inn i fjellområder jeg er lite kjent i. der dere er nå sveivet jeg over i helikopter i april – trolig 2992 – på en storstilt bjørneleiting.

  greit å ha skoreserver ja – binding festet i sokkene er trasig å gå med.

  God tur videre – ojs

 4. Hallo karer! Godt å høre at alt står bra til med dere 😉 Her hjemme begynner osene å sprekke opp. Fjærmyggen og steinfluene begynner snart så smått å røre på seg… da er min etterlengtede fluefiskesesong i gang!

  Stå på videre, gutter! Ta gjerne en tlf. når dere har mulighet for det. Blir spennende å høre hvordan Børgefjell var…

  Mvh,
  Roger

 5. Jeg kjenner ikke dere.Men er kjenpeartig åfølge med dere.Siste jeg ser på hver kveld. Er i familie med Roger, så derfor har jeg hørt om dere.Stå på og god tur videre.Hilsen Anne Berit fra Elverum.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: